Natuurlijk! Bij Kaat

Natuurlijk! Bij Kaat
7 April 2014
In mijn praktijk komen mensen met over- en ondergewicht die begeleid willen worden naar een gezonde leefstijl.

Je wilt

Lekker in je vel zitten, in balans zijn
Geen crashdieet, geen pillen, geen calorieën tellen
Verantwoord gewicht verliezen (aankomen)
Inzicht krijgen in jouw eet-leefpatroon
Het patroon van afvallen en weer aankomen doorbreken
Gezond en energiek zijn


Dat kan

Met behulp van de succesvolle methode ‘ik mag alles eten’ ontwikkeld door ‘Gewichtsconsulenten Nederland’ (GCN), bereik je op een bij jou passende manier het gewenste resultaat. Dit alles werkt op basis van een gezond eetpatroon, dus zonder een streng dieet. De kracht van deze methode ligt ook bij coachen, motiveren en individuele aanpak.

Je leert om op een positieve manier anders naar eten, gewicht en beweging te kijken. Een gezond gewicht vermindert de kans op:

Hart- en vaatziekten
Diabetes type 2
Hoge bloeddruk
Verhoogd cholesterol


Ik mag alles eten

Herken je jezelf bij het lezen van de onderstaande items? Ben je de clichés zat?

Heb je ook al meerdere dieetpogingen ondernomen en heb je het beoogde resultaat niet gehaald?
Wil je gewoon alles mogen eten en toch gewicht verliezen?
Wil je gewicht verliezen zonder gebruik te maken van afslank-shakes en dieetpillen?
Ben je het jojo-effect ook zo zat?
Wil je ook ‘gewoon’ alles mogen eten?
Wil je ook weer in die ene spijkerbroek passen?
Ben je het commentaar over je gewicht tijdens feestjes zat.

Dan is de GCN afslankmethode en het werkboek ‘ik mag alles eten’ de oplossing voor jou! Deze methode is gebaseerd op de GCN afslankmethode ‘ik mag alles eten’. Kenmerkend bij deze methode is dat je geleidelijk afvalt en dat je toewerkt naar een duurzaam en blijvend resultaat. We doen dit d.m.v.:

Individueel voedingsadvies: Mijn werkwijze zorgt dat je geen honger hebt en dat je meer weet over voeding d.m.v. een gericht voedingsadvies en het werken met thema’s die afgestemd zijn op jou.

Individueel gewichtsadvies: Mijn werkwijze zal ervoor zorgen dat je meer gaat bewegen, zodat je meer energie krijgt. Hierdoor zul je een ander uiterlijk krijgen waardoor je je zelfverzekerder gaat voelen.

Veranderen van gedachten over eten (gedrags- en gedachtenverandering): Bij ons concept kijken we hoe je om gaat met eten en wat je gedachten hierbij zijn. Ik zal er voor zorgen dat je andere gedachten krijgt, waardoor je anders gaat denken en anders gaat eten. Dit zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder voelt, dat je lekkerder in je vel voelt, dat je een andere houding krijgt en dat je een ander (slank) uiterlijk krijgt!

Je wordt je bewust van je huidige eetpatroon en je leert andere keuzes te maken.

Ik zie het afvallen als stap 1, het begin. Ben je op je streefgewicht dan begeleid ik je om op gewicht te blijven en het daadwerkelijk integreren van je nieuwe eet- en leefpatroon in je leven. We gebruiken daarbij verschillende technieken, altijd met jezelf als uitgangspunt.

Bij een eerste bezoek houd ik een intake gesprek. Hierbij kun je denken aan gewicht, lengte, etc. Verder zal ik je voedings- en leefpatroon bespreken. Ook zal ik je vragen om enkele dagen een eetdagboek bij te houden. Tijdens de vervolgafspraken zal ik je voedings- en beweegadviezen geven die je zullen helpen om een gezond gewicht en een gezondere leefwijze te bereiken. Jij bepaalt zelf hoeveel begeleiding je nodig hebt op weg naar je einddoel. Dat is voor iedereen persoonlijk.

Ik bied verschillende vormen van begeleiding. Bij elke vorm van begeleiden is er onbeperkte begeleiding via mail en/of telefoon. Dus heb je vragen of heb je het gewoon even moeilijk; Mail of bel gerust! Natuurlijk ontvang ik je graag in mijn praktijk, Achter de Kerk 15 in Grave. Huisbezoeken bestaan ook tot de mogelijkheden.
 
Contactgegevens
Natuurlijk! Bij Kaat
Achter de kerk 15
5361EZ Grave