Top Beveiliging BV

Mobiele Surveillance
24 April 2014
Wilt u uw bedrijf of woonhuis beveiligen d.m.v. mobiele surveillance en alarmopvolging/keyholding? Dan bent u bij Top Beveiliging aan het juiste adres. Wij kunnen uw bedrijf, of het industriegebied waar uw bedrijf gevestigd is en/of woonhuis beveiligen door middel van mobiele surveillance.
Onze mobiele surveillanten controleren tijdens de eerste ronde uw pand van buiten en binnen. Daarnaast rijden zij nog minimaal 1 x per nacht langs uw pand om te controleren of er geen bijzonderheden te zien zijn. Ook de alarmopvolging nemen wij u graag uit de hand. Mocht het alarm bij uw pand afgaan, dan is onze surveillant snel ter plekke om te bepalen wat het alarm veroorzaakt.

SinToM

Door middel van een modern, zeer goed beveiligd, systeem op de mobiele telefoon kan de mobiele surveillant snel handelen mocht er een alarmmelding binnenkomen. Er wordt gelijk een rapportage gemaakt die de volgende ochtend naar u toegestuurd wordt. Ook eventuele bijzonderheden tijdens de sluitingsronde worden gelijk genoteerd.


Bent u in geïnteresseerd in Mobiele Surveillance?
Neem dan contact op met Ernesto Vanblarcum, commercieel manager Top Beveiliging B.V.:
06-83574714
sales@top-beveiliging.nl

» Ga naar de link
 
Contactgegevens
Top Beveiliging BV
Schoolstraat 33
5451 AS Mill