Platform Gehandicapten Sint Anthonis

Jubileumfeest van Danceparty De Link was geweldig!
19 Maart 2018
Een geweldig feest was het, het 12,5 jarig jubileum van danceparty de Link.
Veel bezoekers en gasten hadden samen een onvergetelijke avond. Door de komst van joekskapel Still’es, Prins Mark en prinses Mandy van de Peelleuters, dj Rick , een gastoptreden van zanger Twan en de aanwezigheid van Marleen Sijbers en Ingrid Voncken van de gemeente Sint Anthonis en een heleboel andere bezoekers was het bere-gezellig op deze jubileumparty.
Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers die voor de drankjes, de hapjes, de leuke aankleding en het opruimen zorgden konden de bezoekers ongestoord genieten. Hartelijk dank hiervoor!
Danceparty De Link wil nog vele jaren een ontmoetings-/uitgaansplek zijn voor iedereen met een beperking woonachtig in de regio. Het Platform Gehandicapten Sint Anthonis dat deze party al 12,5 jaar organiseert gaat gezien de grote behoefte hiermee door. Maandelijks vindt deze party plaats, een overzicht van de data is te vinden op de site : www.pgsa.nl .
Voor meer info of vragen over de Danceparty: Corrie Schilderink 06 2340 4489 of stuur een mailtje aan : corrie.schilderink@gmail.com

Foto's van dit feestje zijn te bekijken op:
http://www.oypo.nl/57B09CBA06E8C83A

» Ga naar de link
Contactgegevens
Platform Gehandicapten Sint Anthonis
Randweg 123
5845CX Sint Anthonis

Geadopteerd door: