Pantein Zorggroep

Veilig thuis in uw huis - met advies ergotherapeut
29 April 2014
Zo lang mogelijk veilig thuis wonen? Onze ergotherapeuten geven u advies op maat.

Woont u naar volle tevredenheid in uw (eigen) woning en wilt u er zo lang mogelijk kunnen blijven wonen? Het is belangrijk dat u zich tijdig realiseert dat er een tijd komt waarin uw gezondheid of mobiliteit wellicht minder wordt. U bent dan bijvoorbeeld niet meer zo goed ter been als nu. Is uw woning dan nog geschikt om er te blijven wonen of vormen bijvoorbeeld (hoge) drempels of een gladde badkamervloer ineens lastige obstakels?

Een ergotherapeut van Zorgcentra Pantein kan u een uitgebreid advies op maat geven om van uw huis een aangepast en veilig thuis te maken. Zij komt bij u langs en doorloopt samen met u de woning. Aan de hand van het opgestelde advies kunt u zelf stappen gaan ondernemen om uw woning toekomstproof te maken. Dit advies op maat kost u € 85,- incl. BTW.

Door nu al aanpassingen aan te brengen, kunt u uw huis tijdig geschikt maken voor de toekomst. Schuif dit niet op de lange baan; nu kunt u nog in alle rust nadenken over uw woning en kunt u de tijd nemen om aanpassingen te realiseren.

Heeft u interesse of wilt u een vraag stellen? Neem dan contact op met de afdeling Ergotherapie van Zorgcentra Pantein, tel. 0485-846646.
Contactgegevens
Pantein Zorggroep
Dokter Kopstraat 2
5835 DV Beugen