22 apr, 10:02
2017
In de kijker
Maureen Bol Tekstbureau Formule M

Iedereen kan slagen bij Sfeervol Buitenleven

VIANEN – Sfeervol Buitenleven van Eric van Gorp (35) verkoopt tuinhuizen en overkappingen in de breedste zin van het woord. Tuinhuizen, overkappingen, vlonders, tuinschermen, prieeltjes, speeltuinen, picknickplekken, carports, noem het maar op.

Deze jonge ondernemer wilde al op vroege leeftijd voor zichzelf beginnen. Daarom ging hij bij zijn ooms in Brabant in de leer om zichzelf te ontwikkelen en het vak te leren. Het toeval wilde, dat een bedrijf in Vianen zijn zaak wilde verkopen. Eric van Gorp sprong er meteen op in en nam in 2008 diversen dealerschappen over. Met de toeleveranciers van gerenommeerde merken is hij aan de slag gegaan.

Waarom bent u dit bedrijf begonnen? “Mij trok het buitenelement aan, want dat is een trend en heeft, volgens mij, de toekomst”, aldus de voortvarende ondernemer. “Voor mij was dit de branche, waar ik mijn energie in kwijt kon.”

Waar is uw bedrijf goed in? Sfeervol Buitenleven biedt een breed pakket aan met eigen producten, die van simpel tot luxe variëren. “Iedereen kan bij ons slagen. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en kunnen eigenlijk altijd naar tevredenheid leveren.” Sfeervol Buitenleven biedt eigen maatwerk regionaal aan en denkt ook buiten de kaders van de branche. “We kunnen een totaalpakket aanbieden. Denk hierbij aan het voorzien van de ondergrond, tot het turn-key oplevering van bijgebouwen en projecten.”

Wie zijn uw klanten? Bij Sfeervol Buitenleven komen mensen met een tuin (particulieren), die op zoek zijn naar houtbouw. Ook hoveniersbedrijven zijn, aannemers, gemeenten of instellingen zijn klant van Sfeervol Buitenleven. Er is voor ieder wat wils. “Voor de rustieke uitstraling hebben we bijvoorbeeld Douglas- of eikenhout. Maar ook strakke en moderne stijlen. We lichten graag persoonlijk onze mogelijkheden toe!”

Momenteel worden volop de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen getroffen, nieuwsgierig maak een afspraak of breng een bezoek en maak uw wensen aan ons kenbaar.

Waarom bent u aangesloten bij de bezoekdorpen.nl site? Eric: “We zijn een sterk regionaal gericht bedrijf en vanwege de betrokkenheid met de regio laten we graag ons gezicht zien. We hopen hierbij een goede partner te kunnen zijn voor mensen met (tuin-) wensen.”