30 jul, 15:14
2014
Algemeen
Ingezonden

De voorbereidingen voor de bedrijven netwerkbeurzen zijn in volle gang!

De groeiende interesse voor onze bedrijven netwerkbeurzen in Boxmeer en Zeeland wordt steeds meer zichtbaar! Pak nu ook de mogelijkheid om naast online, ook face to face uw eigen bedrijf te promoten aan de regio, om op een persoonlijke en informele manier extra kansen te realiseren.

Op 18 september 2014 zal de eerste netwerkbeurs plaatsvinden bij Zaal Riche, te Boxmeer. Op 16 oktober 2014 vindt de tweede netwerkbeurs plaats in Het Witte Huis, te Zeeland.

Op beide dagen zullen verschillende sprekers een interessante presentatie en/of demonstratie geven. VWG Nijhof Accountants zal om 10.00 uur een presentatie houden, genaamd 'Realiseer ook in deze tijd resultaatverbetering!'. Daarnaast zal Tim van Diesen om 10.25 uur een innovatieve presentatie houden over het gebruik van een drone bij het verwerken van filmbeelden in 3D­tekeningen, waarbij hij dit ook zal demonstreren. Na een korte pauze zal rond 11.00 uur de gemeente een presentatie geven over hoe we samen met werknemers nieuwe kansen kunnen realiseren in een win­win­winsituatie. Om 11.35 uur is het de beurt aan een stichting, met hun presentatie over sociaal verantwoord ondernemen. Na de presentaties zal er voor de deelnemers een volledig verzorgd lunchbuffet aanwezig zijn, waarna de speed­datemiddag begint om 13.30 uur. 's Avonds zal er voor de deelnemers ook een dinerbuffet verzorgd worden. Bedrijven kunnen de beurs gratis bezoeken vanaf 13.30 uur en particulieren hebben vanaf 19.00 uur gratis toegang. Vanaf 20.00 uur wordt door bigband de Black Pearls een bijzonder optreden gegeven, waarbij iedereen van harte welkom is.

Op beide beursdagen zal er, door samenwerking met Metameer Boxmeer en Stevensbeek, met jong talent uit de eigen regio gewerkt worden. Voor vragen vanuit bedrijfsleven of studie over deze leerlingen en Metameer, kunt u tijdens de beursdagen terecht aan de informatietafel van Metameer.

Wilt u meer weten over de deelnemers, sprekers of de agenda? Neem contact op met Maatwerk Media of kijk op www.bezoeklandvancuijk.nl/netwerkbeurs.