08 apr, 11:23
2019
Nieuws

Achates en Milsbeek weten niet te winnen

Achates gaf op de valreep alweer de punten uit handen. In een gekke slotfase op sportpark De Niersvallei in Ottersum werd nog drie keer gescoord en dat alles zonder grensrechter aan Ottersumse zijde. Deze hield het voor gezien nadat de scheidsrechter zijn vlagsignaal negeerde en Estria de 1-2 kon laten aantekenen.

Achates moest het deze middag doen zonder de geblesseerden Siem en Jop Loeffen maar nam toch direct het initiatief en met goede passes op de snelle Teun Lemmen werd Estria onder druk gezet en kansen afgedwongen. Na een half uur zakte de thuisploeg wat in maar Estria was niet in staat het initiatief over te nemen. Teun Lemmen maakte kort voor rust de 1-0 na een doorkopbal van Taleb Sarkouk. Een verdiende opsteker pal voor de rust voor de Rood-witten.

De tweede helft begon vrij vlak met een licht overwicht voor Estria, dat uit het niets de 1-1 liet aantekenen. 

Keeper Sjoerd Peeters moest na 75 minuten geblesseerd van het veld en vervanger Leon Weijers kon even later een bal niet klemvast pakken, waardoor de 1-2 viel. Kort daarna maakte Estria ook nog zijn derde doelpunt.

Het verzet was gebroken en Taleb Sarkouk mocht met een strafschop voor de statistieken de 2-3 nog op het scorebord brengen.

Video-ad

Milsbeek laat zich verrassen

SV Milsbeek ging afgelopen zondag op bezoek bij VV Gassel, een tegenstander die gezien de ranglijst te kloppen moest zijn. Het liep uiteindelijk allemaal anders, want Gassel-trainer Pierre Hermsen had een tactisch plannetje uit zijn koker getrokken waarmee hij de aanvallende ambities van Milsbeek wilde bestrijden.

Met succes, want doordat Gassel de tegenstander vroeg vastzette kon Milsbeek niet in zijn gewenste spel komen en verloor de wedstrijd met 2-0.

de_smid_fc-logo-samengesteld-01

Achates en Milsbeek weten niet te winnen

Achates gaf op de valreep alweer de punten uit handen. In een gekke slotfase op sportpark De Niersvallei in Ottersum werd nog drie keer gescoord en dat alles zonder grensrechter aan Ottersumse zijde. Deze hield het voor gezien nadat de scheidsrechter zijn...

Benauwde zege Stormvogels, Heijen en Montagnards afgedroogd

Stormvogels pakt met moeite drie puntenVoor de rust leek Stormvogels '28 in Blitterswijck een gemakkelijke middag te krijgen mede door het doelpunt van Gijs Creemers halverwege de eerste helft. Maar doordat de gasten uit Siebengewald niet doordrukten en het ook in de...

EWC pakt punt in Grubbenvorst, verdiende zege DEV-Arcen

DEV-Arcen blijft verdienstelijk presteren en kruipt naar de subtop in de vierde klasse. Afgelopen zondag werd er weer een reguliere zege geboekt op bezoek bij SVEB in Broekhuizenvorst. Op Sportpark ’t Venneke waren de gasten veel te sterk en dat betaalde zich uit in...

Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Achates en Milsbeek weten niet te winnen verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »