Taal & Tekenhuis

Ook een logo nodig?
1 Mei 2014
Het Taal- & Tekenhuis ontwerpt ook logo’s. Dat kan een op zichzelf staand logo zijn of een logo als onderdeel van een uitgebreide huisstijl. Omdat wij vinden dat een logo een wezenlijk onderdeel is van uw bedrijfsidentiteit, ontwerpen wij niet snel en goedkoop (daarvoor kunt u elders aankloppen). Wij denken graag even wat langer na over een kwalitatief goed en origineel ontwerp dat goed bij uw onderneming past.

Voor beginnende ondernemers of zzp-ers hanteren we billijk budget: € 240 voor een logo. Komen we na ons eerste contact tot een overeenkomst dan spreken we meteen af wanneer u een eerste voorstel van ons kunt verwachten. Stap voor stap kijken we wat het beste bij u past, geen uitgebreide gesprekken en diepgaande analyses, wel een helder eindresultaat.

Voor grotere organisaties doen we eerst een identiteitsonderzoek, waarbij vanuit verschillende invalshoeken naar uw product of bedrijf wordt gekeken. Daarna worden in een analyse de kernwaarden vastgesteld die het logo dient te omvatten. Het daarop volgend visueel onderzoek kadert het vervolg van het ontwerptraject af. Nu komt het stadium waarop wij al onze creativiteit aanspreken om tot een origineel en eigen ontwerp te komen: een merk- of bedrijfsondersteunend logo.
Interesse? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0485 385131.
Contactgegevens
Taal & Tekenhuis
Pastoor Nijevaertsstraat 20
5845 AR Sint Anthonis