Platform Gehandicapten Sint Anthonis

Leven tot en met dementie
7 Januari 2020
Leven tot en met dementie
PGSA en de Werkgroep dementievriendelijke gemeente Sint Anthonis halen het succesvolle theaterprogramma ‘Leven tot en met Dementie’ op zondag 26 januari naar MFA Oelbroeck in Sint Anthonis. Het is een voorstelling met gedichten, gespeelde ontmoetingen en liederen rond het thema dementie.
Geïnspireerd door de gebeurtenissen uit zijn eigen leven schreef Peter Evers gedichten die hij als bundel uitgaf onder de titel ‘Leven tot en met Dementie’. Uit deze bundel maakte hij een selectie voor een theaterprogramma. Gedichten, gespeelde ontmoetingen en liederen zowel uit een gelukkige periode tijdens vakanties in Spanje als uit een tijd waarin dementie het leven beheerst, worden soms nuchter vaststellend, soms met een lach en soms met een traan in het theaterprogramma ‘Leven tot en met Dementie’ ten tonele gebracht door Janneke Kusters, Marijna Looren de Jong, Erik Scheers en Harrie Vullings. De muziek is gecomponeerd door Maurits de Boer. Sarah Schendeler (fluit) en Maurits de Boer (piano) zorgen voor de muzikale begeleiding. Voor de regie en de algehele leiding tekent Peter Evers.
Voor iedereen die via zijn werk, als familielid, als mantelzorger of anderszins te maken krijgt met dementie is deze voorstelling een echte aanrader
De voorstelling vindt plaats op 26 januari in MFA Oelbroeck te Sint Anthonis. De aanvang is 15.00 uur.
Kaarten á € 7,50 zijn vanaf 2 januari te bestellen via : mwfvdommelen@gmail.com
Kaarten liggen dan gereserveerd op naam bij de ingang.
Tevens zijn deze te koop bij Kantoorboekhandel Hendriks, Lepelstraat 12 te Sint Anthonis.
De opbrengst van de voorstelling komt ten goede aan Stichting Alzheimer.
Contactgegevens
Platform Gehandicapten Sint Anthonis
Randweg 123
5845CX Sint Anthonis

Geadopteerd door: