03 mei, 18:33
2014
Algemeen
Redactie

Wij blijven de bezoekdorpen verbeteren!

De nieuwe bezoekdorpen staan nu al een tijdje online, maar wij blijven de sites bewerken en verbeteren. Wij hebben de voorpagina en bedrijfspagina’s vernieuwd op alle bezoekdorpen.

De veranderingen staan in het teken van vormgeving en indeling van de pagina’s en zorgen voor een beter overzicht en meer gemak bij het zoeken van bepaalde informatie.

  • Ten eerste is de voorpagina opnieuw ingedeeld, waarbij de nadruk meer is gelegd op bedrijven en verenigingen. Ook is er een handige zoekfilter toegevoegd op de voorpagina, waardoor u sneller kunt vinden waar u naar op zoek bent.

  • Ten tweede is in de zoekbalk bovenaan de pagina onderscheid gemaakt tussen bedrijven en verenigingen. Vóór de vernieuwing stonden deze nog bij elkaar onder één kopje. Hierdoor is de pagina overzichtelijker en kunt u sneller doorklikken naar een bepaalde organisatie die u zoekt.

  • Ten derde zijn de overzichtspagina’s van bedrijven en verenigingen ook anders ingedeeld. Hierbij is opnieuw een handige zoekfilter toegevoegd, die u helpt zoeken naar een bepaalde organisatie.

  • Als laatste zijn ook alle bedrijfspagina’s zelf veranderd. Er wordt nu meer nadruk gelegd op het bedrijfsnieuws en op elke pagina binnen de bedrijfspagina worden de contactgegevens én foto’s van het bedrijf getoond. Hierdoor is de pagina overzichtelijker en staat de belangrijkste informatie duidelijk vooraan, waardoor zoeken niet meer nodig is.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de nieuwste veranderingen binnen de bezoekdorpen. Komt u er niet uit of heeft u andere vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Maatwerk Media via de contactgegevens, die u kunt vinden bij ‘Klantenservice’.

Team Maatwerk Media vof