18 sep, 20:55
2020
Nieuws

Jong PSV verliest Eindhovense derby, Helmond verliest in laatste minuut

Ver hoefden de spelers van FC Eindhoven vandaag niet te reizen. Ze namen het op tegen Jong PSV, waar ze met 1-2 van wonnen.

Voor Eindhoven scoorden Kaj de Rooij en Jort van der Sande. Het doelpunt van Jong PSV kwam op naam van Richard Ledezma.

De formatie van coach Ernie Brandts klom daarmee naar de voorlopige derde plaats, met 2 punten minder dan koploper NAC Breda. NAC heeft nog wel een duel extra te gaan.

Tekst gaat verder na de tweet:

Helmond Sport-FC Volendam: 0-1
Helmond Sport leek lang één punt in eigen huis te behouden. Eerder, kort na rust, was er al een doelpunt van de Volendammers afgekeurd vanwege buitenspel. Na negentig minuten was het nog 0-0, maar in de allerlaatste minuut werd doelman Stijn van Gassel gepasseerd door een speler van FC Volendam.

Het was de eerste keer (na vier speelrondes) dat Volendam won. De Noord-Hollanders klommen daardoor naar de 13e plaats, met vier punten. Zo veel heeft Helmond Sport er ook.

Lees het hele bericht van Omroep Brabant »