20 feb, 11:49
2016
Algemeen
Pantein

Inloopbijeenkomst ‘Vermoeidheid bij borstkanker’

BEUGEN – Vrijdagochtend 4 maart organiseert de Borstkankervereniging Nederland samen met de mammacareverpleegkundigen van Maasziekenhuis Pantein een inloopbijeenkomst voor (ex-)borstkankerpatiënten en hun naasten. Het thema dat in deze bijeenkomst centraal staat is vermoeidheid.

De behandeling van borstkanker kan heel ingrijpend zijn. In deze periode moet u alles maar ondergaan. Pas als alles achter de rug is, kan de verwerking beginnen. Dit kan ervoor zorgen dat u erg moe bent. Het kan lastig zijn dit aan uw omgeving duidelijk te maken. Niet iedereen wil begrijpen dat u werkelijk zo moe bent. Op woensdag 4 maart wil de Borstkankervereniging in gesprek gaan met patiënten en ex-patiënten over vragen als: Waar komt de vermoeidheid vandaan? Hoe kan ik ermee omgaan? Wat kan ik zelf doen? Wie kan mij helpen?

Naast het thematische gedeelte met aandacht voor vermoeidheid bij borstkanker, is er ruimte voor lotgenotencontact. U kunt ook kennismaken met de Borstkankervereniging Nederland. Wat kan de vereniging voor u betekenen als u geconfronteerd wordt met de diagnose borstkanker?

De bijeenkomst vindt plaats van 9.30 tot 11.30 uur in het vergadercentrum (achter het restaurant) op de begane grond van het Maasziekenhuis. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.