18 sep, 20:55
2020
Nieuws

FC Eindhoven te sterk voor Jong PSV in Eindhovense derby, Helmond Sport in laatste minuut onderuit

FC Eindhoven heeft de Eindhovense derby tegen Jong PSV vrijdagavond met 1-2 gewonnen. Helmond Sport verloor in eigen huis met 0-1 van FC Volendam.

FC Eindhoven pakte dus drie punten op bezoek bij Jong PSV. Voor de Eindhovenaren scoorden Kaj de Rooij en Jort van der Sande. Het doelpunt van Jong PSV kwam op naam van Richard Ledezma.

De formatie van coach Ernie Brandts klom daarmee naar de voorlopige derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie, met twee punten minder dan koploper NAC Breda. NAC heeft wel een duel minder gespeeld

Tekst gaat verder na de tweet:

Helmond Sport-FC Volendam: 0-1
Helmond Sport leek lang één punt in eigen huis te behouden. Eerder, kort na rust, was er al een doelpunt van de Volendammers afgekeurd vanwege buitenspel. Na negentig minuten was het nog 0-0, maar in de laatste minuut van de blessuretijd werd doelman Stijn van Gassel gepasseerd door een speler van FC Volendam.

Het was de eerste keer (na vier speelrondes) dat Volendam won. De Noord-Hollanders klommen daardoor naar de 13e plaats, met vier punten. Net zoveel als Helmond Sport.


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »