26 nov, 10:09
2018
Nieuws

Astrantia verliest, overtuigende zege HRC

HRC ’27 ontving zondag GVV ’57 uit Grave, dat tot voor kort nog meedeed in de top van de ranglijst. Ook HRC had wat recht te zetten want de laatste drie wedstrijden werden jammerlijk verloren. Voor beide teams stond dus eerherstel op het spel en het werd uiteindelijk HRC dat hiervoor slaagde.

Thuis op sportpark De Alverman werd een klinkende 4-1 overwinning geboekt. In de slotminuten van de eerste helft waren het Patrick van Santen en Devin Jacobs die ervoor zorgden dat er met een gerust hart gepauzeerd kon worden en ook na de rust gingen de Afferdenaren gewoon door met waar ze mee bezig waren. Thijs Custers scoorde de 3-0 en nadat GVV iets terug kon doen was het wederom Patrick van Santen die in de 82. minuut de eindscore op 4-1 bepaalde.