Lemar Hulpmiddelen

Over Lemar Hulpmiddelen
Wij zijn een nieuwe leverancier op het gebied van hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, verpleegartikelen en incontinentie materiaal.
Onze producten leveren wij tegen zeer concurerende prijzen en hiernaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Graag adviseren wij u bij de aanschaf van een hulpmiddel of incontinentiemateriaal.
Via onze site kunt u thuis op uw gemak onze artikelen bekijken en eventueel meteen bestellen. Heeft u toch nog vragen bel of mail ons gerust. Wilt u een artikel eerst eens rustig bekijken dan is dit op afspraak mogelijk. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij zijn gevestigd in Oploo, bezoek alleen op afspraak 06-22816841.

Op onze site vindt u ook Tena producten die wij zeer scherp geprijst aanbieden.. Tevens ziet u dan als vergelijking ons alternatieve merk Lille dat kwalitatief zeker niet onderdoet. De prijzen hiervan zijn nog aantrekkelijker en de kwaliteit zeker zo goed. Ook voor verzorgingproducten, wegwerphandschoenen etc zijn wij het juiste adres. Ervaar ook het gemak van bestellen via de website, vanaf €35 rekenen wij geen verzendkosten.
Contactgegevens
Lemar Hulpmiddelen
Tweede Stichting 13
5841DC Oploo-Elsendorp