zaterdag 14 okt
GEMERT JAZZ Dientje Kerkstraat 9  Gemert
zaterdag 14 okt 2017
20:30
Dientje Kerkstraat 9 Gemert

GEMERT JAZZ

Deze gebeurtenis is al voorbij. Bekijk »hier de actuele agenda.

DEBORAH J. CARTERBiografie
Vocalist Deborah J. Carter is geboren in de VS en is opgegroeid in Hawaii en Japan. Zij reist in grote mate op jazzfestivals, jazzclubs, seminars en radio- en tv-programma's door Europa en Azië met haar trio of als gast met verschillende formaties van solo pianisten naar grote orkesten. Tijdens de tour heeft ze ook master classes over de hele wereld gegeven.

Voor informatie over haar workshops en masterclasses, zie: http://deborahcarter.com/?page_id=2974

Deborah is ook momenteel de professor van jazzvocalen aan het Musical Conservatory in San Sebastián, Spanje. Deze prestigieuze school, in de Baskische regio Spanje, werd in 2001 opgericht door de Baskische regering door de oprichting van een prive-stichting

Deze vocalist / componist / arranger brengt haar multiculturele ervaringen zeker in haar muziek. "We zijn zo bevoorrechte in deze tijd en leeftijd om een ​​open deur te hebben voor andere culturen en perspectieven die onszelf verrijken." En ze brengt het door haar stijl aan het licht. Beschreven door het magazine Music Maker als "absoluut topklasse", is zij een van de meest dynamische vocalisten in de jazzscène.

kijk voor meer info http://deborahcarter.com/?page_id=4


Bekijk op kaart